Find me here

Copyright


§A tartalom és a kinézet minden apró részlete a saját, vagyis a szerző szellemi tulajdonát képeziképpen ezért az engedély nélküli, forrás feltüntetése nélküli másolás szigorúan tilos. Ha valakit lopáson kapok, komoly következményekkel kell szembenéznie, mert a plagizálás bűncselekmény, amit törvény tilt

§Jó, ha tudjátok, hogy a blogot a magam szórakoztatására írom, és csak is addig, amíg örömömet lelem benne, mások véleményétől függetlenül.

§A blogolásból anyagi javam nem származik!

§Ha nem tetszenek, vagy nem értesz egyet a bejegyzéseimmel (mert nem tetszhet mindenkinek, ezt én is jól tudom ), akkor kulturált módon szívesen fogadom a kritikát, de aki nem tudja kulturáltan kifejezni a véleményét, annak ajánlom figyelmébe a jobb felső sarokban található bezárás gombot, mert nem vagyok rá kíváncsi. 

§A chat nem arra való, hogy ott reklámozd a blogodat, arra a cserekérés is tökéletes, mert akkor is többen meg fogják nézni az oldaladat. Ha nálam reklámozol, tiltással együtt törölni fogom azonnal. Illetve a káromkodást és mások sértegetését kérem mellőzni minden formában.

§A képeket a google képkeresőjének, a tumblr és a weheartit oldalainak köszönhetem, illetve néha saját képeket is felhasználok, amikre szintén érvényesek a szerzői jogok.

§Az oldalon használt kódokat a LindaDesign oldalán találtam. Valamint a blog hátterét a Colourlovers oldalának köszönhetem, a színkódokat pedig a DesignSeeds oldaláról kölcsönöztem.


Information


Nyitás2017.05.14.
ZárásNem tervezett
SzerzőNoemi Soler
KinézetSaját készítésű

Contact


Hivatalos e-mail cím
csilla.girl.11@gmail.com

Egyéb hivatalos oldalak

További blogjaim
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése